Nyomtatásnál ügyeljen a nyomtató helyes beállításaira!
Vissza a kezdőlapra

Gyik


Milyen módon lehetek EQUILOR DIRECT felhasználó?

Az EQUILOR DIRECT rendszer használatának feltétele a felhasználás feltételeit meghatározó felhasználói szerződés megkötése. Ezzel kapcsolatban kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, ahol munkatársunk tájékoztatja a szerződés megkötésének módjáról. Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: munkanapokon 8.30 és 17.00 óra között, a (36-1) 430-3980 telefonszámon.


Az EQUILOR DIRECT rendszer használatának feltételei?

A rendszer használatához megfelel bármilyen internethozzáférés, illetve internetes böngészőprogram (mivel a rendszer MS alapokhoz került optimalizálásra, ezért javasolt az MS IE használata). A rendszer használatának további feltétele, hogy Ön mobiltelefonnal rendelkezzen, mivel biztonsági okokból a hozzáférési jelszavak SMS-en keresztül kerülnek megküldésre, illetve további elengedhetetlen feltétel általános 6-12 jegyű biztonsági jelszó meghatározása, amennyiben erre az eddigi szerződéses kapcsolat során még nem került sor.A rendszer használatához megfelel bármilyen internethozzáférés, illetve internetes böngészőprogram (mivel a rendszer MS alapokhoz került optimalizálásra, ezért javasolt az MS IE használata). A rendszer használatának további feltétele, hogy Ön mobiltelefonnal rendelkezzen, mivel biztonsági okokból a hozzáférési jelszavak SMS-en keresztül kerülnek megküldésre, illetve további elengedhetetlen feltétel általános 6-12 jegyű biztonsági jelszó meghatározása, amennyiben erre az eddigi szerződéses kapcsolat során még nem került sor.

Amennyiben fenti adatok valamelyikét még nem bocsátott Társaságunk rendelkezésére, erre a szerződés megkötése során adatmódosítási kérelem kitöltése keretében nyílik lehetősége, lehetővé téve ezzel az EQUILOR DIRECT szolgáltatás használatát.


Hány alkalommal adhatok meg hibás jelszót?

Hibás jelszó megadására 3 lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére, majd ezt követően a rendszer, biztonsági okokból letiltja a felhasználót.


Milyen gyakran szükséges megváltoztatni jelszavam?

A jelszó megváltoztatására az Ön biztonsága érdekében a rendszer 90 naponként automatikusan figyelmezteti.


Mit tegyek, ha letilt a rendszer?

Ebben az esetben kérjük, hogy forduljon informatikus munkatársunkhoz 'Segítség' menüpont alatt feltüntetett elérhetőségeken.


Mennyire biztonságos a rendszer?

Az EQUILOR DIRECT rendszer biztonságos csatornán keresztül, https protokoll alapján működő rendszer, így az Ön által megjelenített adatokat csak a felhasználó láthatja.


Milyen információkat érhetek el az EQUILOR DIRECT rendszeren keresztül?

Az On-line rendszerben az alábbi lekérdezések érhetők el:

Pénzeszközök
Pénzeszközök elszámolás alatt
Értékpapírok
Nyitott határidős pozíciók
Lezárt és lejárt határidős pozíciók
Nyitott opciós pozíciók
Lezárt és lejárt opciós pozíciók

A rendszer adott értéknapra vonatkozó állományi adatok lekérdezésére biztosít lehetőséget. A rendszerben található adatok minden nap reggel kilenc óráig kerülnek frissítésre. Ekkor kerül sor az előző napi adatok rendszerbe történő feltöltésére, így az adott lekérdezés napján Ön a megelőző kereskedési nap adatait láthatja.


Milyen költségekkel jár a rendszer használata?

Az EQUILOR Zrt. jelenlegi kondíciós listája alapján nem számol fel díjat a rendszer használatáért.


Mit tegyek, ha nem kívánom tovább használni az EQUILOR DIRECT szolgáltatást?

Kérjük, fáradjon be ügyfélszolgálatunkra a felhasználói szerződés felbontása érdekében, üzleti órákban, és a szerződés felbontását követően töröljük felhasználói hozzáférését.